Шапка

16 листопада у рамках діяльності Ліцейної академії наук "Вєді" відбувся науковий пікнік "Мої перші кроки у науці"


Модератор заходу Галина ГРИЩЕНКО, віцедиректорка ліцею з наукової роботи, організувала зустріч учнів та учениць 10-х класів з випускниками і випускницям ліцею, що мають значні досягнення у науковій та науково-технічній діяльності.

Андрій КОЛЯДА (к.педагогічних наук), Дмитро ГАПОНЕНКО (к.історичних наук), Іван БАРАН (баторазовий призер конкурсів-захистів МАН, аспірант, укладач фразеологічного словника за Василем Симоненком), Микола СИЛЕНКО (к. економічних наук), Олена БОНДАР (к.технічних наук), Ольга ЛІЛІК (доктор філологічних наук), Світлана КИРІЄНКО (к. педагогічних наук) з задоволенням поділилися спогадами про роки навчання у ліцеї, із вдячністю згадували педагогів-наставників та розкрили секрети подолання перешкод на шляху до саморозвитку.
Крилатими фразами зустрічі стали: Іди, хоч і малими кроками, але вперед;  відчуй своє покликання через метод спроб; не святі горшки ліплять; стукайте в двері - вони обов'яково відчиняться;  наука завжди йде попереду;  вектор успіху у житті: "ІДЕЯ-ПАРТНЕРИ-МОЖЛИВОСТІ".
Дякуємо всім за зустріч. Ювілейний навчальний рік дійсно щедрий на зустрічі в дружньому ліцейному колі. Двері закладу освіти завжди відкриті для випускників та випускниць!