Шапка

Триває Тиждень наук у природничій галузі


У Чернігівському обласному науковому ліцеї триває Тиждень наук у природничій галузі.

Учнівство змогли поринути у світ хімії, фізики, біології й екології під час цікавих занять:
Вікторина "Цікава хімія" захопила учнів та учениць І природничо-математичного загадками науки, властивостями хімічних елементів та речовин, досягненнями хімії та її історією (учитель - Анджела Бутко).
Другокурсники біолого-хімічного не один тиждень працювали над розробкою власних проєктів з хімії і змогли виростити справжні кристали. Свої досягнення презентували під час захисту проєктів "Кристали" (учитель - Ірина Курмакова).
Урок-конференція"Біологи та лікарі...від Геродота до Флемінга", присвячена місцю постаті вченого в історії науки" відбулася на уроці біології у І природничо-математичного (учитель - Юрій Карпенко). Учнівство презентували основні здобутки медицини й роль біології в досягненнях лікарів минулого й сьогодення.
До п'ятниці триває квест "Біологічні ляпи" на платформі Padlet. Знаходьте помилки, додавайте свої приклади ляпів, які поширюються як наукові - і гарантовано отримаєте призи https://padlet.com/tonyafedorchenko/vhnfxko5ccrzsbs3
Тиждень наук наповнений так щільно, що ми не встигаємо охопити всі події. Сьогодні відбувся ще один великий захід, але про нього вже в наступному дописі.