Шапка

Команда учнівства ЧОНЛ на Фестивалі вистав соціального театру


Свої міні-вистави учні й учениці готували віддалено, знімали відеоролики й монтували.

А вже під час фестивалю модератори привернули увагу до основних меседжів:

- Проблем, пов'язаних з війною рф: насильство, тортури під час окупації, порушення прав - на життя, медичну допомогу, свободу пересування, освіту тощо; у тому числі репродуктивні права - безпечна вагітність і пологи, захист матері й дитини тощо. Модератори повідомили контактну інформацію щодо отримання психологічної, правової, інформаційної допомоги:
Урядова гаряча лінія: 15 47 Національна гаряча лінія з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та ґендерної дискримінації: 0 800 500 335 (зі стаціонарного) або 116 123 (з мобільного)
- Безпечне поводження в мережі Інтернет - про шахрайство, шантаж, секстинг, а також пошук інформації, важливої для підлітків щодо репродуктивного здоров'я.
Окрім спілкування за принципом "рівний-рівному" під час фестивалю на учасників та учасниць чекали подарунки від Святого Миколая, дипломи й подарункові сертифікати. А також цілий калейдоскоп майстер-класів - аквагрим, рукоділля, розмальовка шоперів, танцювальний та інші. Дякуємо Regina Gusak та всій команді Чернігівського навчально-реабілітаційного центру #2 за чудову організацію цього театрального свята!
Проєкт "Соціальний театр: про важливі теми зрозумілою мовою" за підтримки Благодійний Фонд "Здоров'я жінки і планування сім'ї" . Дякуємо Tetiana Slobodian за можливість стати частинкою проєкту.